TUNTIKUVAUKSET

Toiminnallisen harjoittelun tuntikuvaukset

FUNCTIONAL SPARK: Tutustu toiminnalliseen harjoitteluun ja kohota kuntoa Functional Spark- tunneilta! Spark- tunnilta voit löytää kipinän lajiin, jossa kuntoillaan monipuolisesti ja joka tarjoaa rajattomat mahdollisuudet kehittää mm. liikkuvuutta, kestävyyttä, voimaa, nopeutta ja taitoa. Harjoittelu on paitsi kuntoa monipuolisesti kehittävää, myös ennenkaikkea hauskaa! Functional Spark tutustuttaa sinut lajin sanastoon, välineisiin ja liikkeisiin. Jos laji tuntuu omalta ja itselle sopivalta, niin voit jatkaa harjoittelua Sparkissa tai edetä peruskurssille. Voit myös aloittaa lajin harrastamisen suoraan peruskurssilta.

PERUSKURSSI: Toiminnallisen harjoittelun peruskursseja järjestetään Kellon Corella. Lajin perusteita on mukava opetella muiden vasta-alkajien kanssa! Peruskurssin suoritettuasi pääset osallistumaan Functional Basic ja Functional tunneille. Peruskurssille osallistuaksesi sinulla ei tarvitse olla liikuntakorttia Corelle.

FUNCTIONAL BASIC: Functional Basic on toiminnallisen harjoittelun tunti, jolle voit osallistua Kellon Corella peruskurssin käytyäsi/perusteet hallittuasi. Tunnilla treenataan monipuolisesti ja vaihtelevasti eri osa-alueita aina voimailuista kuntoiluun. Kun olet rakentanut kuntopohjaa ja lajitaitoa Basic- tunneilla, voit siirtyä halutessasi Functional- tunneille. Basic harjoituksia on viikossa kaksi erilaista, tiistaina ja torstaina. Tämä tunti sopii myös sinulle joka haluat harjoitella toiminnallista treeniä 1-2 kertaa viikossa ja viikkokalenteriisi kuuluu myös muitakin harrastuksia/lajeja.

FUNCTIONAL: Functional tunneille voit osallistua kun on jo enemmän kokemusta toiminnallisesta harjoittelusta. Tuntien treenit vaativat lajin tuntemuksen ja etenevät ohjelmoinnin mukaan. Päätreenipäiviä on kolme, maanantai, keskiviikko ja perjantai. Tyypillinen harjoitusviikko pitää sisällään painonnostoa, kyykkäämistä, punnertamista ja kuntoharjoituksia aina lyhyemmistä intervalleista pidempikestoisiin kokovartaloharjoituksiin. Harjoitukset ovat suhteellisen vaativia, mutta tekemisen tehoa pystyt säätelemään omien tarpeiden mukaan. Tervetuloa mukaan!

TIIMITUNTI: Basic- ja Functional- tuntien asiakkaille suunnattu tunti. Tiimitunnilla treenataan vaihtelevien, monipuolisten yhteistreenien parissa!