VASTUULLINEN LIIKUNTAKESKUS CORE

Vastuullisuus on välittämistä, kestäviä tekoja ja ympäristön kunnioittamista. Me Liikuntakeskus Coressa teemme päivittäin aktiivisesti töitä yhä vastuullisemman tulevaisuuden puolesta. Samalla kannustamme myös asiakkaitamme kiinnittämään erityishuomiota kestävään kehitykseen.

VASTUULLISET YHTEISTYÖKUMPPANIT

Etsimme yhteistyökumppaniksemme meidän kanssa samoja arvoja jakavia yrityksiä.

VASTUULLISET TREENI- JA VAPAA-AJAN VAATTEET

Mikä on vastuullinen vaate? Jos haluat toimia vastuullisesti tekstiili- ja vaatehankinnoissa, osta vain tarpeeseen, suosi eettisen sertifikaatin tai ympäristömerkin omaavia vaatteita, tuunaa, lainaa ja kierrätä turhaksi jääneet. Olennaista on myös käyttää ja huoltaa vaatteita oikein.

Liikuntakeskus Coren yhteistyökumppani Gymnation on suomalainen, Oulussa perustettu treeni- ja vapaa-ajan vaatebrändi. Tuotteet valmistetaan Bluesign® sertifioidussa tehtaassa, joka pyrkii minimoimaan tuotannon aiheuttamat ympäristövaikutukset ja takaamaan kuluttajalle mahdollisuuden ostaa vastuullisesti tuotettuja vaatteita. Bluesign® on ympäristövaikutuksiin, terveyteen ja tuotannon turvallisuuteen keskittyvä maailmanlaajuinen sertifikaatti, joka tähtää kestävään ja vastuulliseen tekstiilituotantoon. Tule tutustumaan, sovittamaan ja hankkimaan omat Gymnation treenivaatteesi Kellon myyntipisteestä!