PT PIIA VIMPARI

Hei,
Olen Piia Vimpari ja toimin Corella kuntosalivalmentajana, sekä henkilökohtaisena yksilövalmentajana. Valmennuksen ja liikunta-alan kokemusta minulla on nuoruudesta lähtien esimerkiksi kilpatanssin, ryhmäliikunnan, kuntosalin ja ryhmä- ja yleisurheiluvalmennuksen parista. Vahvuusalueeni valmentajana koostuu ihmisen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin huomioimisesta joka on avain asemassa yksilöllisiin tavoitteisiin ja niiden saavuttamisiin. Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin huomioimisessa toimii pitkä lähihoitajan työkokemukseni sekä omassa yritystoiminnassa toimiminen henkilöstöjohtajana jossa vastuualueeseeni kuuluu esimerkiksi työntekijöiden kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistäminen ja niihin vaikuttaminen erilaisin keinoin.

Valmentajana olen iloinen, sosiaalinen ja energinen, mutta treeniä, tavoitteitasi ja sinua ajatellen suora, ehdottoman tarkka ja vaativa. Tiimissäni lupaan kertoa sinulle realistisesti tavoitteesi pääsyajan ja siihen olevat keinot. Yksilö- ja ryhmävalmennukseni lähtee aina alkukartoituksesta josta seuraava askel on henkilökohtainen ohjaus, yksilöllisesti suunnitellut keinot ja tuloksien seuranta.

Ole rohkeasti yhteydessä suoraan joko minuun tai Coren asiakaspalveluun, niin keskustellaan lisää sinun tavoitteistasi ja lähdetään yhdessä tavoitteitasi kohti. Valittavanasi on yksilö- tai ryhmävalmennustiimi ja tarjoan sinulle kumpaankin lähtö-, väli ja loppukartoituksen.Henkilökohtainen kuntosaliohjelma

Hinnat: 1-jakoinen 50€, kaksijakoinen 65€, kolmijakoinen 80€, nelijakoinen 95€ ja viisijakoinen 115€. Suosittelemme ohjelman läpikäymistä yhteistreenissä, kuntosaliohjauksen hinta on 59€/h. Huomioithan, että jättämäsi lomake on ostositoumus. Lunastamattomat ohjelmat lähetämme postitse. Lasku sisältää laskutuslisän.