VOIMAVALMENNUS

Voimavalmennus sopii sinulle, joka haluat hioa tai oppia kyykyn, penkkipunnerruksen ja maastanoston tekniikat sekä kehittää maksimivoimaa kyseisissä liikkeissä

YKSILÖLLINEN ETÄVALMENNUS

Voimavalmennuksessa saat varmuutta kyykyn, penkkipunnerruksen ja maastanoston tekniikoihin sekä kehität maksimivoimaa kyseisissä liikkeissä. Valmennusta edeltää aina alkutapaaminen joko kasvotusten tai etänä. Alkutapaamisella kartoitamme tilannettasi ja tavoitteitasi. Teet päätöksen valmennukseen lähdöstä vasta tapaamisen jälkeen.

Yksilöllisessä etävalmennuksessa saat:

  • Yksilöllisen treeniohjelman
  • Kirjalliset ohjeet sekä videot liikkeiden toteutukseen.
  • Rajattoman määrän etätukea, mikä mahdollistaa muun muassa sen, että saat valmentajan kommentit ja tekniikkaopastuksen nostovideoihin vaikka jokaisesta treenistä.
  • Lisäksi mukana tarkempi välitsekkaus valitulla tavalla aina ennen seuraavan neljän viikon ohjelman laadintaa.


Yksilöllinen etävalmennus 119 € / 4 viikkoa


YKSILÖLLINEN LÄHIVALMENNUS

Lähivalmennus toimii samaan tyyliin kuin etävalmennus, mutta lisänä saat haluamasi määrän valmennustapaamisia. Yhden valmennustapaamisen hinta on 50 € (max. 90 min ohjaus). Aloittelijalle suosittelen alkuun vähintään kolme ohjaustapaamista, jotta nostotekniikoiden opettelussa saadaan tehokas startti aikaiseksi. Tapaamisten määrää voidaan muuttaa valmennuksen edetessä. Lopullinen hinta määräytyy tapaamisten määrän mukaan, esim:


1 ohjaus: 139 € / 4 viikkoa
2 ohjausta: 189 € / 4 viikkoa
3 ohjausta 239 € / 4 viikkoa
4 ohjausta 289 € / 4 viikkoa


DUO- VALMENNUS

Pari- eli duo-valmennus -20 % hinnoista


RAVINTOVALMENNUS

Ensiohjaus 99 € ja sen jälkeen seurantatapaamiset 79 €/krt


VALMENTAJAESITTELY


Olen Sinikka, liikuntalääketieteeltä valmistunut terveystieteiden maisteri ja voimavalmentaja. Valmennan sekä aloittelijoita että kokeneempia treenaajia. Valmennettavieni tavoitteet voivat vaihdella aina nostotekniikoiden opettelusta voimanostokisoihin tähtäämiseen.

Urheilutaustani onkin voimanostossa ja harjoittelen edelleen tavoitteellisesti voimanostolle tuttuun tyyliin päälajeina kyykky, penkkipunnerrus ja maastanosto. Valmentajana tykkäänkin rakentaa harjoitusohjelman näiden perusliikkeiden päälle, vaikka toki kunkin asiakkaan mieltymykset, rajoitteet ja toiveet tulevat aina etusijalle. Voimanosto ja voimanostotyylinen harjoittelu sopii kaikille voimaharjoittelusta kiinnostuneelle, vaikka tavoitteena ei olisikaan voimanostossa kisaaminen.

Valmentajana olen välittävä ja tunnollinen. Asiakkaani tulevat näkemään, että teen tätä työtä täydellä intohimolla. Kohtaan jokaisen valmennettavan yksilönä, hänen lähtökohtansa, elämäntilanteensa ja tavoitteensa huomioiden. Elän itse tällä hetkellä ruuhkavuosia pienten lasten äitinä, ja sitä myötä pystyn samaistumaan hyvinkin kuormittavan arjen haasteisiin. Valmennuksessa kehityksen kannalta on tärkeää, että kokonaiskuormitus huomioidaan. Harjoittelun tulisi ensisijaisesti lisätä arkeen voimavaroja- ei syödä niitä.

Valmennukseni opit pohjautuvat koulutukseeni, tutkittuun tietoon, vuosien varrella kartuttamaani tietotaitoon ja omiin kokemuksiini sekä valmentajana että valmennettavana. Haluan jatkuvasti kehittää itseäni ja toimintatapojani valmentajana ja seuraan tiiviisti alani tutkimusta.


OTA YHTEYTTÄ VALMENTAJAAN TÄSTÄ