LIIKUNTAKESKUS CORE, HAUKIPUDAS

Haukiputaan Core sijaitsee keskustan tuntumassa. Salilla on mukava tunnelma ja tekemisen meininki. Tervetuloa tutustumaan veloituksetta!

ASIAKASPALVELU

Liikuntakeskus Coren asiakaspalvelu palvelee Kellon toimipisteessä, jossa voit asioida myös Haukiputaan Coren asiakkuuteen liittyvissä asioissa.. Oman liikuntakortin voit ostaa asiakaspalvelusta, verkkokaupasta tai mobiiliappista. App on ladattavissa Playkaupasta ja Applestoresta nimellä Liikuntakeskus Core. Kuukausiasiakkuuden ensimmäinen tutustumiskuukausi puoleen hintaan. Ei liittymis-, avaus-, tai muita aloituskuluja!

Asiakaspalvelu p. 044-5545787| Sähköposti liikuntakeskus@lkcore.fi| Facebook | Instagram


KUNTOSALI

Kuntosali on laadukkailla laitesarjoilla rakennettu: mm. Technogym, Precor ja Rogue. Käytössäsi on laitteiden ja vapaiden painojen lisäksi painonnostolava-alue.


RYHMÄLIIKUNTA

Ryhmäliikunnan ystäville tarjoamme monipuolisesti ohjattuja jumppa- ja kehonhuoltotunteja! Huoltavat tunnit ovat lämpötunteja: salia lämmittävät infrapunalamput. Salit ovat käytössäsi myös itsenäiseen harjoitteluun aina niiden ollessa vapaana. Salivarauksen voi tehdä esim. omaa video-ohjattua tuntia varten.


TOIMINNALLINEN HARJOITTELU

Liikuntakeskuksesta löytyy oma toiminnallisen harjoittelun sali!

PUKUHUONEET

Pukuhuoneista löytyy avaimilla lukittavia vaatekaappeja, sekä suihkutilat ja miesten pukuhuoneesta myös sauna. Huomioithan, että lapsille ei ole erillistä leikkihuonetta mutta aulan tuoleilla istuskellen voi vanhemman treenin ajan aikaa viettää. Pienten vauvojen vanhemmilla mahdollisuus tulla treenaamaan koppavuoroilla ma-pe klo 12-15 niin, että vauva on mukana. Sisäänpääsy tapahtuu omalla asiakkuuskortilla. Koppavuorolla vauvat ovat vanhemman treenin ajan kopassa.

LAPSIPARKKI

YLEISIMPIÄ KYSYMYKSIÄ

TERVETULOA ASIAKKAAKSI!