HINNASTO

TUTUSTUMISKÄYNTI

Tervetuloa tutustumaan Liikuntakeskus Coren liikuntakeskuksiin Kelloon ja Haukiputaalle veloituksetta! Ilmaisen tutustumiskäynnin voi käyttää kerran molempiin keskuksiin.

Tule tutustumaan Kelloon asiakaspalvelun aukioloaikoina ma-pe klo 9-11 ja ma-to klo 15-20 ja la 9-11 tai voit ladata tutustumiskäynnin tai oman liikuntakortin kätevimmin verkkokaupasta.

Haukiputaalle pääset tutustumaan lataamalla tutustumiskäynnin verkkokaupasta ja käyttämällä sisäänpääsyyn mobiiliappia ⁠⁠Sisäänpääsy toimii heti mobiiliappilla. Lataa Liikuntakeskus Core App Play-kaupasta tai AppStoresta. Saapuessasi Coren ulko-ovelle, avaa sovellus ja valitse "avaa ovi". Aulassa valitse "avaa portti".

Mobiiliappin avulla tutustuminen Kelloon tai Haukiputaalle klo 9-21. Mukavia kuntoiluhetkiä! ⁠⁠

COREN SUOSITUIMMAT LIIKUNTAKORTIT

TUTUSTUMISKUUKAUDET

TUTUSTUMISKUUKAUSI Kello

Tutustu Kellon Coreen 30 päivän ajan. Asiakkuus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana ja normaali hintaisena 39,90€/ kuukausi. Asiakkuus päättyy tutustumiskuukauteen, mikäli irtisanot sen 14vrk kuluessa aloituksesta TÄSTÄ

TUTUSTUMISKUUKAUSI Haukipudas

Tutustu Haukiputaan Coreen 30 päivän ajan. Asiakkuus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana ja normaali hintaisena 29,90€/ kuukausi. Asiakkuus päättyy tutustumiskuukauteen, mikäli irtisanot sen 14vrk kuluessa aloituksesta TÄSTÄ

KUUKAUSIASIAKKUUDET

KUUKAUSIASIAKKUUS Tupla

Tuplakuukausiasiakkaana pääset Kellon ja Haukiputaan liikuntakeskusten kuntosaleille ja ohjatuille tunneille juuri silloin kun sinulle sopii! Asiakkuus on voimassa toistaiseksi hinnalla 49,90€ / kuukausi. Irtisanoutumisen jälkeen maksat enää yhden laskun (seuraava laskutuskuukausi), jonka jälkeen asiakkuus päättyy.

KUUKAUSIASIAKKUUS Kello

Kuukausiasiakkaana pääset kuntosalille ja ohjatuille tunneille juuri silloin kun sinulle sopii! Asiakkuus on voimassa toistaiseksi hinnalla 39,90€ / kuukausi. Irtisanoutumisen jälkeen maksat enää yhden laskun (seuraava laskutuskuukausi), jonka jälkeen asiakkuus päättyy.

KUUKAUSIASIAKKUUS Haukipudas

Kuukausiasiakkaana pääset kuntosalille ja ohjatuille tunneille juuri silloin kun sinulle sopii! Asiakkuus on voimassa toistaiseksi hinnalla 29,90€ / kuukausi. Irtisanoutumisen jälkeen maksat enää yhden laskun (seuraava laskutuskuukausi), jonka jälkeen asiakkuus päättyy.

VUOSIASIAKKUUDET

Kuukausiasiakkuuden maksutapavaihtoehtona on vuosimaksu. Valitsemalla vuosimaksun, säästät kuukausimaksussa merkittävästi!

MUITA VAIHTOEHTOJA

KERTAKÄYNNIT

Kertakäynnillä pääset kuntosalille, yhdelle ohjatulle tunnille tai molempiin asiakaspalvelun aukioloaikana. Kahdesta ohjatusta tunnista veloitetaan kaksi kertakäyntiä.

VIIKKOKORTIT

Viikkokortilla pääset kuntosalille ja ohjatuille tunneille 7 vrk:n ajan. Sisäänpääsy 24h/7vrk

SARJAKORTIT

Sisältää viisi (5) kertakäyntiä. Sarjakortin käyntikerrat ladataan kulkukortille, jolla sisäänpääsy 24h/ 7vrk. Kulkukortin hinta on 5€. Sarjakortti on voimassa kuusi (6) kuukautta


ONLINE PALVELU

ONLINE liikuntavideo- kirjasto, jossa laaja valikoima ohjaajiemme suosittuja ryhmäliikuntatunteja. Voimassa toistaiseksi. Irtisanoutumisen jälkeen asiakkuus päättyy seuraavan erääntyvän laskun laskutuskauden loppuun.

ELÄKELÄISILLE

KERTAKÄYNTI

Kertakäynnillä 3 € pääset kuntosalille arkena asiakaspalvelun aamuaukioloaikana klo 9-11. Ohjatulle tunnille voi osallistua, mikäli paikkoja on vapaana. Ei ennakkovarausmahdollisuutta.

SARJAKORTTI 5 KRT

Sarjakortilla 15€ pääset kuntosalille viikon jokaisena päivänä klo 7-14. Ohjatulle tunnille voi osallistua, mikäli paikkoja on vapaana. Ei ennakkovarausmahdollisuutta.

HUOMIOITHAN: Liikunta- ja sarjakortit ladataan kulkukortille tai mobiiliappiin. Kulkukortin hinta on 5€ tai kulkuranneke 9,90€. Kulkukortilla sisäänpääsy liikuntakeskukseen 24h/7vrk

Mobiiliappin (Liikuntakeskus Core) käyttö on veloitukseton.

VALMENNUS

Personal trainer valmennukset sisältävät alkukartoituksen, ohjelmoinnin, treenivalmennukset ja yhteydenpidon valmentajan kanssa valitulla tavalla. Treenivalmennuksien määrä on singlessä yksi, duossa kaksi, triossa kolme ja quatrossa neljä kuukaudessa. Valmennuskuukausien määrä on valittavissasi. Valmennus ei sisällä liikuntakorttia. Valmennuksen voi aloittaa myös kahden henkilön tiimissä, jolloin henkilöhinnasta myönnetään 20% alennus.