Tervetuloa Kellon Liikunta- ja hyvinvointikeskukseen!

Asiakaspalvelumme palvelee
ma 9-11 & 16-20:00
ti 9-11 & 16-20:00
ke 9-11 & 16-20:00
to 9-11 & 16-20:00
pe 9-11
la 9:30-12:00

Liikuntakeskus Core on monipuolinen liikuntakeskus, josta löytyy harrastusmahdollisuuksia niin lapsille, nuorille, aikuisille kuin eläkeläisillekkin. Toivotamme sinut tervetulleeksi tutustumaan veloituksetta!

Oman liikuntakortin voi hankkia asiakaspalvelusta tai verkkokaupasta. Valittavanasi ovat: Kertamaksu, Viikkokortti, 5x kortti ja Jäsenkortti. Lisäksi vaihtoehtona on tuplakortti, jolla pääsy sekä Kellon että Haukiputaan Corelle.

Jäsenten lapsille Corner-kortti ( pääsy Junnu- ja skabacorneriin eli lastenhuoneeseen ja pelitilaan)

Junnu- & Skabacorner 5€/krt

Tervetuloa Liikuntakeskus Coren asiakkaaksi!
Uudet, avarat ja esteettömät tilat tarjoavat upeat puitteet liikunnalle ja virkistäytymiselle. Kellon Corella on tilava ja laadukkailla laitesarjoilla rakennettu kuntosali: mm. Technogym, Precor ja Rogue. Ryhmäliikunnan ystäville tarjoamme monipuolisesti niin ohjattuja kuin virtuaalisiakin tunteja jumppa- ja sisäpyöräilysaleissa. Puitteet toiminnalliselle harjoittelulle ja voimailulle ovat hienot! Uusimpana lisänä laajassa lajivalikoimassa ovat kamppailu- ja itsepuolustuslajit.

Minkä ikäisenä liikuntakeskukseen?
Kuntosaliharjoittelulle on Coressa 14- vuoden ikäraja. Poikkeuksen myönnämme 13-vuotta täyttäneille vanhempien suostumuksella ja vastuulla. Järjestämme Kellon Corella myös nuorille suunnattuja tunteja. Nuorilla on mahdollisuus osallistua myös ryhmäliikuntatunneille. Huomioitavaa on, että tunnit ovat suunniteltu aikuisille ja siksi nuoren tulee keskustella tunnin soveltuvuudesta huoltajan ja ohjaajan kanssa.

Liikuntaa junioreille?
Järjestämme Kellon Corella omia liikuntatunteja yli 6- 12 vuotiaille lapsille. Lajitarjonta vaihtelee kausittain. Huomioitavaa on, että lapset ovat liikuntakeskuksessa aina vanhempien vastuulla, heitä ei saa jättää yksin. Pukuhuoneeseen mennään yhdessä ja lapsen kanssa odotetaan aulassa ryhmän alkamista. Vanhempien tulee huolehtia lapsista siihen saakka, kunnes valmentaja aloittaa ryhmän ohjaamisen. Vanhemman tulee olla hakemassa lasta hyvissä ajoin, ollen paikalla ennen ryhmän päättymistä. Mikäli vanhempi poistuu liikuntatunnin ajaksi, tulee huolehtia siitä että saamme tarvittaessa välittömästi yhteyden vanhempaan. Lapsia ei saa päästää kuntosalille.

Lastenhuone?
Kellossa sijaitsee Junnu- ja SkabaCORnER, eli lastenhuone ja pelitila. Itsenäisesti pärjäävät lapset voivat viettää täällä aikaa vanhempien treenin ajan. Myös lastenhoito 2-6 vuotiaille on järjestetty ilmoitettuina aikoina. Lapsen jäädessä hoitoon, tulee huolehtia siitä että saamme tarvittaessa välittömästi yhteyden vanhempaan. Lasten huoneen käytön edellytys on, että lapset pysyttelevät lapsille varatulla alueella ja eivät lähde esim. aulaan tai muihin tiloihin. Muutoin, kuin lastenhuoneeseen tai liikuntaryhmään, lapsia ei valitettavasti voi tuoda liikuntakeskukseen.

Lastenhuonetta voivat käyttää 1) lapset, joilla on oma jäsenyys 2) lapset, joiden vanhemmalla on jäsenyys: tällöin lapselle ostetaan Corner- kortti jonka hinta on 10€/kk+ kulkukortti 5€ 3) kaikki lapset kertamaksulla 5€.  Huikeita iWall liikuntapelejä pääsevät pelaamaan myös nuoret ja aikuiset, kannattaa käydä kokeilemassa vaikka yhdessä oman lapsen kanssa! 

Pienten vauvojen vanhemmat?
Pienten vauvojen vanhemmilla on mahdollisuus tulla treenaamaan koppavuoroilla ma-pe klo 12-15 niin, että vauva on mukana kopassa.

Lisätiedot
– Palvelupisteestämme löydät tarvittaessa mm. liikuntavaatteita, -välineitä sekä lisäravinteita.
– Pukuhuoneista löytyy avaimilla, kulkukortilla ja -rannekkeella lukittavia vaatekaappeja, sekä suihkutilat ja infrapunasauna.

Kuvagalleria

 

 

Kellon liikunta- ja hyvinvointikeskuksen
tiloissa toimii useita terveyden, kauneuden ja hyvinvointialan yrityksiä.

Oulun Uus`Sinä
p. 050-5829612 (Fysioterapia ja hierontapalvelut/Päivi)
p. 08-3116680 (Maanantaisin kauneudenhoitopalvelut/Mia) https://www.uussina.fi/

FysMinna
p.044.2834315 (Fysioterapia, McKenzie, Fascia, Kinesio, hieronta) http://www.fysminna.fi/

Hieroja Miro Jussila
p. 044-9717606 (Klassinen ja urheiluhieronta)
VARAA AIKA TÄSTÄ

Hieroja Katja Multamaa
p. 050 5899871/fitbykatja@gmail.com (Klassinen ja urheiluhieronta) https://fitbykatja.net/ VARAA AIKA TÄSTÄ

Parturi-Kampaamo FunkySTYLE
p. 044-5232983 (Hiusten leikkaukset, värjäykset, kampaukset, meikit, ripset, pigmentoinnit, microblading) https://www.funkystyle.fi/

Cambridge valmennus Sanna Tervonen
p. 040-7213772 (Painonhallinta ja laihdutusvalmennus Cambridge)  VARAA AIKA TÄSTÄ

Cambridge valmennus Tarja Tapaninaho
p.0400 664376 (Painonhallinta ja laihdutusvalmennus Cambridge)  VARAA AIKA TÄSTÄ

Hieronta- ja hyvinvointipalvelut Joonas Kolehmainen p. 040-8360431 VARAA AIKA TÄSTÄ

Hanna-Maaria Ikonen, ensiapukouluttana ja elämäntapamuutosvalmentaja ViaEsca. Hanna.ikonen@hannamaaria.fi, p. 040 869 7338,TUTUSTU TÄSTÄ

Kynsistudio ARBeautyOne
Täyden palvelun kauneushoitola käsillesi! Anna tekee geelikynnet, kestolakkaukset kynsiin ja varparisiin, sekä erikoiskoristelut ammattitaidolla.
P. 0451283013, anna.tyykiluoto@gmail.com VARAA AIKA TÄSTÄ

 

Esittelyvideo