Tervetuloa Liikuntakeskus Coreen!

Kiitos, että olet valinnut treenipaikaksesi Liikuntakeskus Coren! Jotta harjoittelusi pääsee heti hyvään vauhtiin, lähetämme sinulle ohessa muutamia vinkkejä.

SISÄÄNPÄÄSY JA MOBIILISOVELLUS

Sisäänpääsy (24/7) tapahtuu Liikuntakeskus Core nimisellä mobiilisovelluksella. Lataa sovellus Play kaupasta tai Appstoresta. Sijaintipalvelut tulee sallia, jotta saat ulko-oven ja portin sovelluksella avattua. Valitse "avaa Coren ovi" valikosta oven sekä portin avaus. Vaihtoehtoisesti tai sovelluksen lisäksi voit lunastaa asiakaspalvelustamme kulkukortin, -lätkän tai kulkurannekkeen (5 €), joka toimii myös pukukaapin lukitukseen.

Mobiilisovellus helpottaa ja nopeuttaa asiakkuuteen liittyvissä asioiden hoitamisessa. Paitsi että se toimii kulkutunnisteena, löydät sovelluksesta omat käyttäjätiedot, omat laskut ja kulkuoikeudet, kuntosalin kävijälaskurin, Coren ajankohtaiset uutiset ja voit myös lähettää viestejä meille sitä kautta. Lisäksi sovelluksesta löytyy jumppakalenteri ja jumppien varaaminen sekä varausten peruminen tai vahvistaminen onnistuu sovelluksella helpoiten. Mikäli sovelluksen kanssa ilmenee ongelmia, kannattaa aina ensin kirjautua sovelluksesta ulos ja uudestaan sisään. Sillä korjaantuu yleisimmät ongelmat, kuten puuttuvat parametrit ja ilmoittautumisoikeus. Huom! Sovelluksessa on ilmennyt toimintahäiriöitä Huawein puhelimissa.

PUKUHUONEET

Pukuhuoneet sijaitsevat kenkätelineiden jälkeen oikealle kääntyvällä käytävällä. Pukuhuoneista löytyy sekä avaimella että henkilökohtaisella kulkukortilla, -lätkällä tai -rannekkeella lukittavia pukukaappeja. Pukuhuoneissa on myös WC, suihku ja infrapunasauna, joka käynnistetään pukuhuoneen oven vieressä olevasta ajastimesta. Suosittelemme kokeilemaan!

KUNTOSALIHARJOITTELU

Kuntosaliharjoittelun alkuun pääset sujuvasti Coren helppokäyttöisillä kuntosalilaitteilla. Voit valita sinulle sopivan tavan kuntoilla joko itsenäisesti tai ohjatuissa kuntopiireissä. Coressa on hienot puitteet myös painonnostoon. Lava-alueen ja nostotelineet löydät toiminnallisen salin puolelta. Huomioithan, että harjoittelun alaikäraja on 14 vuotta. Itsenäiseen harjoitteluun voit valita juuri sinulle sopivan ajan, sillä liikuntakeskuksemme ovat avoinna 24/7.

Lataa tästä kuntosaliohjelma!

RYHMÄLIIKUNTA

Ryhmäliikunnassa voit osallistua ohjatuille tunneille. Suosittelemme ennakkovarausta. Huomioithan, että päiväkohtaiset muutokset ovat mahdollisia. Lisätietoa ryhmäliikunnasta ja käytänteistä saat nettisivuiltamme https://lkcore.fi/liikuntaryhmat

Ryhmäliikuntasalit ovat käytössäsi myös itsenäiseen harjoitteluun aina niiden ollessa vapaana. Voit hyödyntää ohjaajiemme videotunteja. Käynnistys tapahtuu helposti salin kosketusnäytöltä. Vapautathan salin viimeistään 15 min ennen aikataulun mukaista seuraavaa tuntia.

Ryhmäliikunta-aikataulun kaikki viikkotunnit sisältyvät kuukausihintaan. Tarjoamme lisäksi erillismaksuisia ekstratunteja sekä eri lajien kursseja.


TOIMINNALLINEN HARJOITTELU

Toiminnalliseen harjoitteluun voit tutustua Spark tunneilla ja edetä peruskurssin kautta Basic, Condition ja Functional tunneille. On Rampin suorittaneet voivat osallistua suoraan harrastajaryhmiin. Toiminnallisessa salissa voit treenata myös itsenäisesti aina harjoittelualueen ollessa vapaana.

TOIMINNALLINEN HARJOITTELU

Toiminnallinen harjoittelu on tämän hetken trendilaji niin nuorten kuin aikuistenkin keskuudessa!

Lue lisää


KAMPPAILUA CORESSA

Kamppailulajien harjoittelun voit aloittaa peruskurssilta. Peruskurssin jälkeen harjoittelu jatkuu harrastaja ryhmissä. Lajin peruskurssin jo aikaisemmin suorittanut voi osallistua suoraan harrastajaryhmään. Kamppailusalissa voi treenata myös itsenäisesti aina tatamin ollessa vapaana. Huomioithan salin hygieniaohjeet.

KAMPPAILU- JA ITSEPUOLUSTUS

Liikuntakeskus Coren Kellon toimipisteen tatamilla treenataan useiden kamppailu- ja itsepuolustuslajien parissa!

Lue lisää


ONLINE PALVELU JA RENTOUTUMISTILA

Asiakkuuden lisäetuna tarjoamme käyttöösi Core ONLINE palvelun. Kirjautumalla käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi palveluun, pääset hyödyntämään kattavaa videokirjastoamme.

Kamppailusalin ja toiminnallisen salin välistä löytyy rentoutumistila, jossa käytössäsi on kaksi hierontatuolia. Ne käynnistetään helposti ohjausnäytöstä, josta voit valita itsellesi sopivan tehoisen ja mittaisen hierontaohjelman. Toinen rentoutumismahdollisuus löytyy suihkutilojen yhetydessä sijaitsevasta infrapunasaunasta, joka käynnistetään pukuhuoneen oven vieressä olevasta ajastimesta. Suosittelemme kokeilemaan!​​​​​​​

LAPSET LIIKUNTAKESKUKSESSA

Asiakkaidemme lapsille käytössä on veloitukseton lapsiparkki. Itsenäisesti pärjäävät lapset voivat viettää lasten huoneessa aikaa vanhempien treenin ajan. Lasten huoneen käytön edellytys on, että lapset pysyttelevät lapsille varatulla alueella. Muutoin, kuin lastenhuoneeseen tai liikuntaryhmään, lapsia ei valitettavasti voi tuoda liikuntakeskukseen. Huikeita iWall liikuntapelejä pääsevät pelaamaan myös nuoret ja aikuiset, kannattaa käydä kokeilemassa vaikka yhdessä oman lapsen kanssa! Lasten huone sijaitsee sisääntulokäytävän päässä vasemmalla. Huolehdithan, että tila jää siistiksi lähdettyänne.

Pienten vauvojen vanhemmilla mahdollisuus tulla treenaamaan koppavuoroilla ma-pe klo 12-15 niin, että vauva on mukana. Sisäänpääsy tapahtuu omalla asiakkuudella. Koppavuorolla vauvat ovat vanhemman treenin ajan kopassa.


KUUKAUSIMAKSU
Lasku kuukausimaksusta lähetetään sinulle ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen eli sinun ei tarvitse uusia verkkokauppatilausta. Tarkistathan myös roskapostin ja tarjouspostit. Voit halutessasi aktivoida e-laskun omassa verkkopankissasi asiakasnumerollasi. Löydät sen ensimmäisestä laskustasi. Mikäli sinulla on voimassaoleva e-laskusopimus entuudestaan, lähetetään lasku automaattisesti e-laskuna verkkopankkiisi. Laskun eräpäivä on aina laskutuskauden ensimmäinen päivä (päivä, jolloin asiakkuus on aktivoitu). Lasku lähetetään sinulle 14 vrk ennen eräpäivää. Löydät laskun myös Coren mobiilisovelluksesta kohdasta omat laskut. Klikkaa lasku auki laskun numerosta.​​​​​​​ Maksuvalvontaamme hoitaa Visma, minkä vuoksi laskuista huomautukset tulee tehdä eräpäivään mennessä.
Käyttäessäsi työnantajan tarjoamaa liikuntaetua, lue lisää tästä

Mikäli olet valinnut maksutavaksesi toistuvan korttimaksun, veloitetaan kuukausimaksusi pankki- tai luottokortiltasi kuukausittain tilauspäivämäärän mukaan. Voit päättää tilauksesi koska tahansa Core sovelluksen kautta tai kirjautumalla sisään verkkosivuillamme www.lkcore.fi.

TILILLEOSTO

Voit ostaa minkä tahansa myyntipisteen tuotteen "tilille". Laskutamme sen joko erillisellä myyntilaskulla tai kuukausimaksun yhteydessä jälkikäteen. Kirjoita selkeällä käsialalla nimesi, tuote, tuotteen hinta ja aika listaan, joka löytyy juomakaapin ovesta. Mikäli joudumme tarkastamaan videovalvonnasta epäselviä tapauksia, veloitamme siitä tarkastusmaksun 50 €/h.

TREENIVIIKKOKOODI

Voit tarjota ystävälle, perheenjäsenelle, työkaverille kenelle tahansa tuttavalle ilmaisen treeniviikon. Treeniviikko ladataan verkkokaupasta koodilla lkcoretree. Koodin saa luovuttaa niin monelle henkilölle, kuin haluaa, mutta yksi henkilö voi käyttää koodin vain kerran.

Kiitos että valitsit juuri Coren, toivottavasti viihdyt meillä!

​​​​​​​Asiakkuutesi jatkuu toistaiseksi voimassaolevana ja on irtisanottavissa koska tahansa. Irtisanoutumisilmoitus tehdään kirjallisesti oheisen linkin kautta: https://lkcore.fi/irtisanoutuminen Irtisanomisaika on seuraava täysi laskutuskausi.

Otathan yhteyttä, mikäli sinulla on mitä tahansa kysyttävää, palautetta tai toiveita. Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään.


Olemme aktiivisia sosiaalisessa mediassa! Otathan Liikuntakeskus Coren seurantaan Facebookissa, Instagramissa ja Linkedinissä! @liikuntakeskuscore #hymyhyvästäolosta #wearecore #lkcore #liikuntakeskuscore

​​​​​​​
Viihtyisiä treenejä Coressa!


Ystävällisin terveisin
Asiakaspalvelu

Liikuntakeskus Core
Nikintie 1, 90820 Kello
Anjanmutka 2, 90830 Haukipudas
Puh. 044 554 5787
email: liikuntakeskus@lkcore.fi