PALVELUT

Liikuntakeskus Corella on kaksi toimipistettä, jotka sijaitsevat Kellossa ja Haukiputaalla. Voit asioida asiakaspalvelupisteissämme aukioloaikana tai ostaa oman liikuntakortin kätevästi verkkokaupasta.

ASIAKASPALVELU JA MYYNTIPISTE

Voit asioida valitsemassasi asiakaspalvelupisteessä, hoitaen siellä kumman tahansa liikuntakeskuksen asiointiin liittyvää asiaa. Asiakaspalvelupisteiden yhteydessä on liikuntavaatteiden, -välineiden ja lisäravinteiden myyntipiste. Kattavamman valikoiman löydät Kellon Corelta, jossa on mm. Gymnation myyntipiste. Meiltä voit hankkia myös Polar-sykemittarit ja Rogue-, sekä Betterbodies- tuotteet. Huomioithan, että osa tuotteista on tilaustuotteita.

LIIKUNTAPALVELUT

Liikuntakeskus Coren toimipisteistä löydät kuntosaliharjoittelun lisäksi useita lajivaihtoehtoja. Valitse omat suosikit mukavaan ja hyvää oloa tuovaan kuntoiluun!

ETÄLIIKUNTAPALVELUT

Core ONLINE on Coren kotisivuilta löytyvä videotuntipalvelu. Onlinessa voit kuntoilla ohjatuilla liikuntatunneilla milloin ja missä vain! Palvelun käyttö sisältyy kuukausiasiakkuuden hintaan. Sen voi myös aktivoida omaan käyttöönhintaan 9,90€/kk! Avaa treenikirjasto Coren nettisivujen kautta puhelimella, tabletilla, kannettavalla tietokoneella tai tv:ssä. Aloita päivän fiilikseen sopiva ohjattu liikuntatuokio jumpan, kehonhuollon tai sisäpyöräilyn parissa silloin kun sinulle sopii!

URHEILUSEURA CORE ATHLETE TEAM

COREn urheiluseura Athlete Team järjestää jäsenilleen leirejä, koulutuksia, erikoistunteja, workshoppeja ja huippuseminaareja, joista seuran jäsenet saavat tärkeää ja hyödyllistä tietoa mm. liikuntaan, harjoitteluun, kestävyyteen, voimantuottoon, lajiominaisuuksiin, ruokailuun ja lepoon liittyvistä aiheista. Lajiliittoyhteistyö puolestaan tarjoaa kilpaurheilijoille mahdollisuuden kilpailla lajiliittojen alaisissa kilpailuissa. Vuoden 2021 jäsenmaksu on 50€.

YHTEYSTYÖYRITYKSET

CAMBRIDGE OHJELMA

Lue lisää

HANNA MAARIA

Lue lisää

HERMORATAHIEROJA KATJA NURKKALA

Lue lisää

HIERONTA- JA HYVINVOINTIPALVELUT JOONAS KOLEHMAINEN

Lue lisää