PALVELUT

LIIKUNTAKESKUS CORE KELLO JA HAUKIPUDAS

Liikuntakeskus Corella on kaksi toimipistettä, jotka sijaitsevat Kellossa ja Haukiputaalla. Laadukkaat ja monipuoliset kuntosalit ovat asiakkaiden käytössä 24h/7vrk. Ohjattuja liikuntatunteja on paljon ja lajivalikoima on laaja. Tervetuloa tutustumaan veloituksetta!


Liikuntakeskus Core Kello

Liikuntakeskus Core Haukipudas

ASIAKASPALVELU

Asiakaspalvelupisteet palvelevat Kellon ja Haukiputaan Corella. Tavoitat meidät myös puhelimitse p. 044-5545787, sp. liikuntakeskus@lkcore.fi sekä somessa (Facebook, Instagram) messengerillä. Core App- puhelin applikaatio ja verkkokauppa palvelevat 24h/7vrk. Poikkeavat asiakaspalveluajat (esim. pyhinä) löydät tästä.

Asiakaspalvelu

Myyntipiste

MYYNTIPISTE

Asiakaspalvelupisteiden yhteydessä on liikuntavaatteiden, -välineiden ja lisäravinteiden myyntipiste. Kattavamman valikoiman löydät Kellon Corelta, jossa on mm. Gymnation myyntipiste. Meiltä voit hankkia myös Polar-sykemittarit ja Rogue-, sekä Betterbodies- tuotteet. Huomioithan, että osa tuotteista on tilaustuotteita.

REKISTERÖIDY JA LATAA CORE APP

Rekisteröidy asiakkuus- ja kulkujärjestelmään kotisivujen vasemmasta ylälaidasta. Mobiilissa valikko on oikeassa ylälaidassa. Käyttäjätunnus on sähköpostiosoitteesi ja salasanan voit valita itse. Rekisteröitymisen jälkeen tunnukset toimivat kirjautumis-tunnuksinasi asiakkuus- ja kulkujärjestelmään sekä verkkoselaimessa että appissa.

Rekisteröityminen

Core App

Core App on AppStoresta (iOS) ja Googleplay (Android)- kaupasta ladattava veloitukseton mobiili/ puhelinsovellus. Windows-puhelimiin sovellusta ei ole saatavilla. Mobiiliapp kulkee aina mukanasi! Kun olet ladannut ja ottanut sovelluksen käyttöösi, pääset liikuntakeskuksiin mobiilisovelluksella. Appia käytetään sekä ulko-oven avaamiseen että liikuntakeskuksen sisällä olevan kulkuportin avaamiseen. Paitsi että CoreApp toimii kulkuavaimena, siinä on myös useita muita hyödyllisiä ominaisuuksia. Esimerkiksi ilmoittautumiset ohjatuille tunneille tapahtuvat appin kautta. Vaihtoehtoisesti tunneille voi ilmoittautua kotisivujen kirjautumislinkin kautta. CoreApp näyttää sinulle kaikki ajankohtaiset tapahtumat ja tiedotteet. Suosittelemme, että valitset sovelluksesta "salli ilmoitukset", jotta voimme lähettää niitä sinulle. Voit antaa palautetta tai kommentoida, ovatko ilmoitukset sinule hyödyllisiä. Sovelluksesta voit ottaa yhteyttä henkilökuntaan, jättää palautetta tai tehdä vikailmoituksen.

LIIKUNTAPALVELUT

Liikuntakeskus Coren toimipisteistä löydät kuntosaliharjoittelun lisäksi useita lajivaihtoehtoja. Valitse omat suosikit mukavaan ja hyvää oloa tuovaan kuntoiluun!

ETÄLIIKUNTAPALVELUT

Core ONLINE - kotijumpat mahdollistavat kuntoilun ohjatuilla liikuntatunneilla milloin ja missä vain edullisella hinnalla 9,90€/kk. Liikuntakeskus Coren kuukausiasiakkaille palvelun käyttö sisältyy asiakkuuden hintaan. Avaa treenikirjasto Coren nettisivujen kautta puhelimella, tabletilla, kannettavalla tietokoneella tai tv:ssä. Aloita päivän fiilikseen sopiva ohjattu liikuntatuokio jumpan, kehonhuollon tai sisäpyöräilyn parissa silloin kun sinulle sopii! Lajeina mm. Jooga, Kahvakuula, Latino, Les Mills lajit, Zumba ja paljon muuta!

Core ONLINESSA pääset videokirjaston tuntien lisäksi myös Live- tunneille, eli niille tunneille joita päivittäin ohjataan Kellon Coren jumppasalissa! Kokeile jo tänään

URHEILUSEURA CORE ATHLETE TEAM

COREn urheiluseura Athlete Team järjestää jäsenilleen leirejä, koulutuksia, erikoistunteja, workshoppeja ja huippuseminaareja, joista seuran jäsenet saavat tärkeää ja hyödyllistä tietoa mm. liikuntaan, harjoitteluun, kestävyyteen, voimantuottoon, lajiominaisuuksiin, ruokailuun ja lepoon liittyvistä aiheista. Lajiliittoyhteistyö puolestaan tarjoaa kilpaurheilijoille mahdollisuuden kilpailla lajiliittojen alaisissa kilpailuissa. Vuoden 2021 jäsenmaksu on 50€.

YHTEISTYÖYRITYKSET