KELLO

LIIKUNTAKESKUS CORE KELLO JA HAUKIPUDAS

Liikuntakeskus Coren toimipisteet sijaitsevat Kellossa ja Haukiputaalla. Liikuntakeskukset ovat asiakkaiden käytössä vuorokauden kaikkina aikoina 24h/7vrk. Ohjattuja tunteja on paljon ja lajivalikoima on laaja. Tervetuloa tutustumaan veloituksetta! Kuukausiasiakkuuden ensimmäinen tutustumiskuukausi puoleen hintaan! Ei liittymis-, avaus-, tai muita aloituskuluja.

MONIPUOLISET LIIKUNTAMAHDOLLISUUDET

Kuntosaliharjoittelun lisäksi Coressa kuntoillaan mm. seuraavien lajien parissa: voima- ja painonostoharjoittelu, jumppa -ja kehonhuolto, tanssikoulu, sisäpyöräily, kamppailu sekä toiminnallinen harjoittelu. Valitse omat suosikkilajit! Tutustu ensimmäinen kuukausi puoleen hintaan.

Järjestämme tilaustunteja mm. yrityksille, urheiluseuroille ja polttariporukoille!

Coren liikuntatunneille pääsee mukaan myös CORE ONLINE palvelun kautta! Osallistu live-tunneille (suora lähetys jumppasalista) tai tee valitsemasi treeni videokirjastosta!

Tutustu myös valmennus ja kuntotestauspalveluihin

ASIAKASPALVELU

Oman liikuntakortin voit ostaa kolmella eri tavalla: asiakaspalvelusta, verkkokaupasta tai mobiiliappista.

Liikuntakeskus Coren asiakaspalvelupiste sijaitsee Kellon Corella. Palvelemme myös puhelimitse p. 044-5545787, sp. liikuntakeskus@lkcore.fi sekä somessa (Facebook, Instagram) messengerillä. Core App- puhelin applikaatio ja verkkokauppa palvelevat 24h/7vrk. Poikkeavat asiakaspalveluajat (esim. pyhinä) löydät tästä.

KOTISIVUT JA VERKKOKAUPPA

Rekisteröidy asiakkuus- ja kulkujärjestelmään kotisivujen vasemmasta ylälaidasta. Mobiilissa valikko on oikeassa ylälaidassa. Käyttäjätunnus on sähköpostiosoitteesi ja salasanan voit valita itse. Rekisteröitymisen jälkeen tunnukset toimivat kirjautumistunnuksinasi asiakkuus- ja kulkujärjestelmään sekä verkkoselaimessa että appissa.

MOBIILIAPP

Core App on veloitukseton mobiili/puhelinsovellus asiakkaidemme käyttöön. Appillä voit avata ulko-oven sekä kulkuportin. Tunneille ilmoittautuminen ja osallistumispaikan vahvistus on sovelluksen kautta erityisen kätevää. Core App näyttää sinulle kaikki ajankohtaiset tapahtumat ja tiedotteet. Suosittelemme, että valitset sovelluksesta "salli ilmoitukset", jotta voimme lähettää sinulle ajankohtaisia uutisia. Voit antaa palautetta tai kommentoida, ovatko ilmoitukset sinulle hyödyllisiä. Sovelluksesta voit ottaa yhteyttä henkilökuntaan, jättää palautetta tai tehdä vikailmoituksen.⁠ Appia ei ole saatavilla Windows-puhelimiin. Mobiiliapp kulkee aina mukanasi! ⁠

Core App

MYYNTIPISTE

Asiakaspalvelun yhteydessä on liikuntavaatteiden, -välineiden ja lisäravinteiden myyntipiste. Meiltä voit hankkia mm. Gymnation-vaatteet, Polar-sykemittarit ja Rogue-, sekä Betterbodies- tuotteet. Huomioithan, että osa tuotteista on tilaustuotteita.

LAPSIPARKKI

Kellon toimipisteessä on veloitukseton lapsiparkki. Itsenäisesti pärjäävät lapset voivat viettää junnucornerissa aikaa vanhempien treenin ajan. Kellon toimipisteen lapsiparkissa on huikea liikuntapeli, iWall!

Haukiputaan Corella lapsille ei ole erillistä leikkihuonetta mutta aulan tuoleilla istuskellen voi vanhemman treenin ajan aikaa viettää. Edellytyksenä on, että lapset pysyttelevät lapsille varatulla alueella.

Liikuntatiloihin ei lapsia saa päästää. Valvonta tämän ohjeen noudattamisesta on huoltajan vastuulla.

KOPPAVUOROT

Pienten vauvojen vanhemmilla mahdollisuus tulla treenaamaan koppavuoroilla ma-pe klo 12-15 niin, että vauva on mukana. Sisäänpääsy tapahtuu omalla asiakkuudella. Koppavuorolla vauvat ovat vanhemman treenin ajan kopassa.

ETÄLIIKUNTAPALVELUT

Core ONLINE - kotijumpat mahdollistavat kuntoilun ohjatuilla liikuntatunneilla milloin ja missä vain edullisella hinnalla 9,90€/kk. Liikuntakeskus Coren kuukausiasiakkaille palvelun käyttö sisältyy asiakkuuden hintaan. Avaa treenikirjasto Coren nettisivujen kautta puhelimella, tabletilla, kannettavalla tietokoneella tai tv:ssä. Aloita päivän fiilikseen sopiva ohjattu liikuntatuokio jumpan, kehonhuollon tai sisäpyöräilyn parissa silloin kun sinulle sopii! Lajeina mm. Jooga, Kahvakuula, Latino, Les Mills lajit, Zumba ja paljon muuta!

Core ONLINESSA pääset videokirjaston tuntien lisäksi myös Live- tunneille, eli niille tunneille joita päivittäin ohjataan Kellon Coren jumppasalissa! Kokeile jo tänään

URHEILUSEURA CORE ATHLETE TEAM

COREn urheiluseura Athlete Team järjestää jäsenilleen leirejä, koulutuksia, erikoistunteja, workshoppeja ja huippuseminaareja, joista seuran jäsenet saavat tärkeää ja hyödyllistä tietoa mm. liikuntaan, harjoitteluun, kestävyyteen, voimantuottoon, lajiominaisuuksiin, ruokailuun ja lepoon liittyvistä aiheista. Lajiliittoyhteistyö puolestaan tarjoaa kilpaurheilijoille mahdollisuuden kilpailla lajiliittojen alaisissa kilpailuissa. Vuoden 2022 jäsenmaksu on 50€.