Heippa!

Nimeni on Riikka, ja valmennan asiakkaita sekä Haukiputaalla että Kellossa. Olen valmentajana vaativa, mutta ymmärtäväinen. Ajattelen, että ihminen on kokonaisuus, enkä oleta että asiakkaillani ei olisi muuta elämää kuin esimerkiksi painon pudottaminen tai kiinteytyminen. Pidän tärkeänä sitä, että jokaisen asiakkaan ohjelmat sovitetaan omaan arkeen sopiviksi, jolloin saadaan todennäköisemmin pysyviä tuloksia.  Mitä vaativuuteen tulee, pitää asiakkaalla itsellään olla motivaatiota muutokseen. PT on sitten apuna muutoksen toteutuksessa. Mottoni onkin, ”Jos mitään ei muuta, mikään ei muutu”.

Oma vahvuusalueeni on kuntosaliharjoittelu,lihasmassan kasvatus, kiinteytyminen ja painonpudotus. Treenaan itse kuntosalilla 4-5 kertaa viikossa, mutta toisaalta myös juoksen ja teen muuta aerobista harjoittelua ryhmäliikunnan muodossa. Koulutukseltani olen Tainer 4 You Personal Trainer, ja lisäksi olen käynyt AMK:n anatomian ja fysiologian perusopinnot. Alalla olen ollut kokopäiväisesti vuodesta 2009. Nähdään salilla!

Personal training esitietolomake

  • Esim. millainen on päivärytmisi? Millaista työtä teet/kuuluuko työhösi näyttöpäätetyötä? Harrastatko arkiliikuntaa? Tupakoitko? Miten vietät vapaa-aikaasi?
  • Esim. Millaista liikuntaa olet harrastanut viimeisen puolen vuoden aikana ja kuinka usein. Jos et ole harrastanut liikuntaa mitkä ovat olleet suurimmat syyt liikkumattomuuteesi? Millaiseksi arvioisit oman kuntosi tason tällä hetkellä? Onko kuntosaliharjoittelu sinulle tuttua? Jos on, niin millaista harjoittelua olet tehnyt / teet?
  • Esim. mahdollisista sairauksista ja lääkityksistä, sekä seikoista, jotka voivat vaikuttaa valmennukseen. Onko sinulla liikerajoitteita tai muita ongelmia tuki- ja liikuntaelimistössä? Onko muita liikkumiseen vaikuttavia tekijöitä, joista valmentajan tulisi tietää?
  • Esim. arkiruokailu, viikonloppuruokailu, herkuttelu, alkoholin käyttö?
  • Kerro vapaasti mitä odotat valmennukselta ja millaisiin asioihin haluaisit kiinnittää huomiota.
  • Hyväksyn valmennusyhteistyöhön liittyvät tietosuojakäytänteet, joista tarkemmat tiedot löydän valmennuksen rekisteriselosteessa osoitteessa www.lkcore.fi/valmennus
  • Syötä luku väliltä 0 - 99.